Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003

previous/next

Creation of a communal nursery for 66 children in an apartment building from the 1900's in the centre of Vevey. Fitting of a professional kitchen and refectory in the basement. Creation of a terrace accessible from the refectory. Installation of solar panels to participate in the heating of hot water in sanitary. Treatment of the façade with insulation wall coverings to improve energy balance. Old non-insulated exterior windows replaced by new insulated windows. Molasses repaired on the façade. Certain old interior elements were highlighted: wooden floor, panelling, locks, and so on.

Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003
Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003
Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003
Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003Communal nursery Les Cedres à Vevey, 2003